Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SQL Errors
#1
Brand new install of pandora.  Have a few remote agents out there reporting from pandora version 4.x.  But basically a fresh install.  Seem like most pages I get some form of SQL error or another.  He is the output from brand new agent deployed on my computers and looking at the gui at
http://192.168.170.16/pandora_console/in..._agente=16

Error:
SQL error: Table 'pandora.tmodule_relationship' doesn't exist ('SELECT id FROM tmodule_relationship WHERE module_a = 134 OR module_b = 134 LIMIT 1') in /var/www/html/pandora_console/include/db/mysql.php on line 74
SQL error: Table 'pandora.tmodule_relationship' doesn't exist ('SELECT id FROM tmodule_relationship WHERE module_a = 130 OR module_b = 130 LIMIT 1') in /var/www/html/pandora_console/include/db/mysql.php on line 74
SQL error: Table 'pandora.tmodule_relationship' doesn't exist ('SELECT id FROM tmodule_relationship WHERE module_a = 133 OR module_b = 133 LIMIT 1') in /var/www/html/pandora_console/include/db/mysql.php on line 74
SQL error: Table 'pandora.tmodule_relationship' doesn't exist ('SELECT id FROM tmodule_relationship WHERE module_a = 132 OR module_b = 132 LIMIT 1') in /var/www/html/pandora_console/include/db/mysql.php on line 74
SQL error: Table 'pandora.tmodule_relationship' doesn't exist ('SELECT id FROM tmodule_relationship WHERE module_a = 131 OR module_b = 131 LIMIT 1') in /var/www/html/pandora_console/include/db/mysql.php on line 74

I have done 2 fresh installs of pandorafms today with the same results.  Any help would be great.

PS this is the Appliance CD based on CentOS 6.4
 Reply
#2
Hello

Installing with the appliance cd you wouldn't need to install pandora everything is prepared for you to simply install the live cd of centos with pandora or mount a virtual machine.

Regards
Ivo
 Reply
#3
Hello

This problem is generated because the pandora_console has been update with sourcecode parts from the version 5.1 of pandora and the problem of the database occurs, to solve this problem you must execute the migration script (migrate.sql) for more information on how to do it visit the following webpage: http://wiki.pandorafms.com/index.php?tit...her_system

Regards
Ivo
 Reply
#4
This morning I found a update that actually took me back to 5.0 SP3 and this seems have fixed the problem.  Thank you for the replies.
 Reply


Users browsing this thread: 1 Guest(s)


(c) 2006-2018 Artica Soluciones Tecnológicas. Contents of this wiki are under Create Common Attribution v3 licence. | pandorafms.com | pandorafms.org

Theme © MyBB Themes